Slumpad post: Elin hämtar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

På kurs i dagarna två

| 2008-04-10, 21:04

Denna veckas jobb bestod i att gå en kurs. En kurs i något så intressant som Internrevision av kvalitets- och miljöledningssystem/grundkurs. Något jag nog totaldissat för något år sen, men som jag nu otroligt nog tyckte var intressant som tusan. Tänk vad man ändras!

Det som är så spännande med såna här kurser är de andra deltagarna tycker jag. Nästan alltid är det någon form av grupparbete och jösses vad man får se hur andra är… Jag insåg snabbt att jag är lyckligt lottad som har så suveräna kollegor som jag har!

Måste oxå erkänna att jag sa fel efternamn när jag presenterade mig, fast jag kom på det och ändrade mig – genererade ett par igenkännande skratt bland de andra.4 kommentarer to “På kurs i dagarna två”

  1. Louise says:

    Vad skoj! Ja det där med efternamn kan vara svårt att komma ihåg när man just ändrat. Jag bytte ju först till Ristenvik och sedan har jag lagt till Gustavsson som mellannamn. Jag vet fortfarande inte vad som är rätt att presentera sig som så jag brukar bara säga Ristenvik.

  2. Sue says:

    Ristenvik tycker jag! Om det är Gustavsson som är mellannamn så är det definitivt så, plus att det är ett såååååå mycket coolare namn (om man får säga så) 🙂

  3. Louise says:

    Hehe, ja det får man säga 🙂 Linus heter Gustavsson men han får byta senare. Vi resonerade som så att eftersom vi båda heter Gustavsson så kan han få heta det från början.

  4. […] vecka har jag lett min första internrevision på jobbet. Kursen i våras var bra att ha i ryggen. Internrevisorerna gjorde ett suveränt jobb, konsulterna som hjälpte oss […]

Kommentera