Slumpad post: 300 minuter senare
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fixa cyklar

| 2008-04-21, 14:33

Det finns ett par cyklar i familjen och ibland behöver man meka lite med dem. Meka cykelI helgen köpte John ett reparationsställ för cyklar och invigde det genom att pyssla med sin cykel i solskenet.

Själv tog jag mig i kragen idag när Joel sov middag. Hann faktiskt fixa iordning min gamla racer (från tiden då jag motionscyklade) och smörja min vardagscykel. Lagom till att jag skulle pumpa däcken så vaknade Joel, så jag får slutföra senare. Mycket bra med babylyssnaren nu när vädret lockar ut en!11 kommentarer to “Fixa cyklar”

 1. Niklas says:

  Genialiskt. Kan ni cykla till jobbet?
  Redan dags att kolla stol till Joel så att han kan hänga på. Jösses va jag har cyklat omkring med Simon där bak. Jättetrevligt!!!

 2. John says:

  Indeed – jag har cyklat till jobbet hela våren (sen februari tror jag). Perfekt – tar lika lång tid som tunnelbana eller bil och så får man lite motion på köpet.

  Vi har faktiskt gått o sneglat på en cykelvagn. Lite dyrt bara och tydligen svåra att hitta begagnade…

 3. Niklas says:

  Cykelvagn är nog kanon. Fast om man har ett barn så tycker iaf jag att det känns lite overkill. Fast jag vet ju inte hur dagens moderna föräldrar gör 🙄

 4. Camilla och Stefan says:

  Vi har en Chariotvagn som man kan jogga med, åka inlines, använda som vanlig vagn men även göra om till cykelkärra. De finns som både enkel- och tvillingvagn. Om ni har vägarna förbi så kom gärna och titta på den. Vi är jättenöjda 🙂

 5. Camilla och Stefan says:

  Här kommer en länk: http://www.activekids.nu/

 6. Sue says:

  Det är just en sån vi kollat på. Kruxet med att ha honom bak på cykeln som du säger Niklas är att då kan vi nog inte cykla med honom i sommar för vi tror han är lite för svajig ännu och då innebär det bara promenader eller bil i sommar… 8 veckors ledighet…

 7. Sue says:

  Kul förresten att höra någon som är nöjd med Chariot – vilken variant har ni?

 8. John says:

  Vi har en Chariotvagn

  Ni är inte sugna på att sälja?

 9. Camilla och Stefan says:

  Vi är inte sugna på att sälja. Det är ju nu jag kan börja aktivera mig på allvar. Tänk att ta inlines och Leah in till stan och käka lunch. Det är ju bara 8 km över ett öppet fält typ 🙂

  Men som jag sa till Sue tidigare idag så är ni jättevälkomna att testa vår vagn

 10. Sue says:

  Tack! Vi får se om vi har vägarna förbi före vi slår till.

 11. Jonas says:

  @Camilla och Stefan: Inlines över öppet fält?!

Kommentera