Slumpad post: Nya körkort
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Oljat staket

| 2008-05-04, 15:31

Olja staketIdag när Joel sov på förmiddagen satte vi fart och oljade staketet. Grannen, som vi delar staketet med, gjorde sin del för någon vecka sen och man vill ju inte vara sämre! I år tidigare än både förra och förrförra året eftersom vi vill hinna före växterna – blir lite enklare om de inte hunnit växa upp.

Alldeles lagom till att vi var klara hörde vi Joel i barnlyssnaren – även om vi först trodde det var en katt på tomten…3 kommentarer to “Oljat staket”

  1. sandra says:

    jamar joel??? 😯

  2. Sue says:

    Haha, nja det lät lite skumt bakom mig och jag tänkte att “Oj har det kommit in en katt/kattunge i trädgården” tills jag inser att det var babylyssnare och då Joel som vaknat. Kanske inte så likt men hjärnan är ju lite konstig ibland!

  3. […] ställen blev mer väloljade än andra men det blev i alla fall gjort och häftigt att få […]

Kommentera