Slumpad post: Återvinningscentralen igen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Vill stå

| 2008-05-05, 9:20

Sen Joel började ställa sig upp för någon vecka sen har det bara gått uppåt, dvs han vill stå hela tiden. I ett led att lära sig detta själv har Står upphan nu flera gånger lyckats ta sig från liggande till sittande – dock bara i sängen och ute på täcke.

Stå vill han göra så fort han kan och han blir stadigare och stadigare men än är det nog långt kvar tills man vågar ta sig mer än en halvmeter ifrån honom.

Helt plötsligt är det mycket svårare att få honom att sova eftersom det är i sängen han kan göra allt detta och han är minsann en enveten liten krabat. Man blir alldeles varm inombords när man ser hans lycka och glädje över att ha lyckats ta sig upp till stående.Kommentera