Slumpad post: Bakat och sånt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Inte bara ny dammsugare

| 2008-05-22, 15:55

DammsugareFör ett tag sen började vår dammsugare låta som ett jetplan. Förmodligen något lager som blivit dåligt eller så – dammsugaren har varit med ett tag – så vi åkte till Elgiganten i Länna för att titta på ny. Lite otippat var alla dammsugare inkopplade så att man kunde provaköra dem vilket vi gjorde. Bäst var en modell från Elektrolux – den var enkel, sög bra och var framför allt tyst.

På väg ut stod ett bord med visiningsex av utgångna artiklar till nedsatt pris. Bland produkterna fanns precis en sådan CD-radio som vi tänkt köpa till Joel. Den klarar MP3-skivor, har uttag för USB-minne och det finns t o m fjärrkontroll. Den åkte genast ner i varukorgen.

I kassan stod ett “udda exemplar” av precis en sådan rakapparat som jag länge skjutit upp att köpa, nedsatt till mindre än halva priset! Utan vidare krusiduller impulsköptes även den.

Det enda vi inte köpte var dammsugaren. Den beställde vi istället på tretti.se när vi kom hem.En kommentar to “Inte bara ny dammsugare”

Kommentera