Slumpad post: Gick själv
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En tunna

| 2008-05-24, 14:02

För andra året i rad så tog jag mig till växtrea hos Ambius (hette nåt annat förra året). Målet var att handla krukor – stora att ha ute. I år var jag där strax efter de öppnade och det var full rusning, både efter växter och vagnar. Jag försökte ignorera alla stora fina växter som ropade efter mig och gick till krukorna. Roffade åt mig några stora lerkrukor (50 spänn styck) som jag ställde på marken och sneglade lite efter en vagn. Då får jag se en tunna en bit bort – en sån som jag suktat efter länge men tyckt vara på tok för dyra. Lämnade min hög och gick bort och tog en (även den kostade 50 spänn!!).

VäxtreaDet var fler än jag som hade svårt att hitta vagn så jag bad en gubbe hålla lite koll på min hög när han ändå höll koll på sin egen och begav mig på jakt. Irrade in på lagret och där stod en man och satte ihop vagnar så jag fick en direkt!

Lastade på allt och botaniserade bland alla uteblommor ett tag och sen tog jag mig till kassan. Bad damen i kassan hålla ett öga på min vagn och sprang bort och hämtade bilen (300 meter bort), hade megaflax och fick en plats precis där jag behövde och när jag sen höll på att lasta in så kom en parkeringsvakt (från Ambius) och hjälpte till så det gick hur smidigt som helst. Ibland ska man ha lite tur!2 kommentarer to “En tunna”

  1. […] härligt det är med alla färger så här års. Några av uteblommorna jag köpte på växtrean förra året visade sig vara perenna. Alltid en trevlig överraskning! Växter | blommar | Trackback | […]

  2. […] maj begav jag mig till den årliga växtrean hos Ambius. Köpte likadana amplar till framsidan som förra året, plus en till att ha på […]

Kommentera