Slumpad post: Dagens i-landsproblem
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ta ur nappen

| 2008-06-10, 16:18

Att följa en liten knodds utveckling är spännande. Ofta undrar vi hur mycket, eller hur lite, han förstår av vad som pågår omkring honom. NappEtt tag nu har vi när Joel ska äta sagt “Ta ur nappen” och sen hjälpt honom, inte särskilt medvetet utan bara för att prata.

Idag stod Joel på golvet med nappen i munnen. Sue tittade på Joel och sa “Ta ur nappen” och vips så spottade han ut den och log. Vi tittade på varandra och tänkte att det nog var en slump så vi provade igen – och visst gjorde han som vi sa! Nu hoppas vi på att det även stämmer i andra sammanhang… 😯7 kommentarer to “Ta ur nappen”

 1. Anna says:

  Klart att joel hajjar!

 2. sandra says:

  fattar gör han nog men frågan är väl om han kommer att göra som ni säger i andra sammanhang :mrgreen:

 3. Sue says:

  Mmm… misstänker att det inte blir så om man betänker vilka som är hans föräldrar 😆

 4. Anna says:

  Joel är en ängel, mycket målinriktad och lösningsorienterad. Ge honom en uppgift och han löser den! Joel kommer göra som ni säger, om han får rätt förutsättningar att tänka hjärnan trött på konstruktiva områden.

  Och T kanske blir en trottoarpsykolog som sin mor…?

 5. Sue says:

  Haha, låter som en intressant framtid 😀

 6. louise says:

  Jag tror de förstår mer än vad man tror ibland. Det är så roligt varje gång man får det bekräftat.

 7. Sue says:

  Verkligen!

Kommentera