Slumpad post: Adventspynt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Läckberg, Camilla: Sjöjungfrun

| 2008-06-10, 13:01

SjöjungfrunHade tänkt vänta tills den kom på pocket, men så låg den på coop och ropade på mig häromdagen och nu har jag i princip sträckläst den.

Känns som att drivet i den var bättre än tidigare och nu börjar man lära känna personerna i hennes böcker rätt bra och det ska erkännas att det är skönt att slippa stereotypen äldre polis med ruffigt liv och istället ha småbarnspappan.

Men slutet… inte kan en bok få sluta så?? Antar att det bara är att vänta ett år tills fortsättningen kommer i nästa bok.3 kommentarer to “Läckberg, Camilla: Sjöjungfrun”

  1. louise says:

    Håller med. Jag sträcklyssnade på den som mp3 bok. Men oj vilken besvikelse slutet var, ser nu oxå fram emot fortsättningen. Kan nämna att jag läste allihopa när jag var hemma och väntade på Linus förra sommaren.

  2. Camilla och Stefan says:

    Jag håller oxå med. Tycker ändå att det är den bästa boken hittills

  3. Sue says:

    Kan nog stämma faktiskt. Har glömt lite hur de andra var eftersom det är så längesen jag läste dem…

Kommentera