Slumpad post: "Den ramlar ner där"
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lunka på

| 2008-06-28, 21:27

Idag hände det. Jag tog mig i kragen och stack ut på en joggingtur, fast den får nog kallas lunkatur. Försökte under turens gång komma på när jag var ute och lunkade/joggade/sprang senast. Kan inte påminna mig att det hänt sen vi flyttade hit och kanske hände det någon gång när vi bodde i Orminge tillsammans. Annars var det nog när jag tränade för mara och klassiker 2002. Åren går kan man säga!

Kanske bör tillägga att det var jobbigt och kroppen känns tyngre precis som den är jämfört med tidigare turer, men fler turer ska det bli! En halvtimme gav drygt 4000 steg och jag kände varken av ryggen eller löparknä. Tror minsann att David lyckas med sina behandlinar!!10 kommentarer to “Lunka på”

 1. Anna says:

  Härligt! Sikta Lidingöloppet enmil! Jag funderar på att göra det igen. Är mycket sugen på Midnattsloppet också. Vad tror du?

 2. Sue says:

  Hmm… med tanke på hur dålig form jag är i nu så kanske nästa år 😯
  Får se hur det går framöver, Lidingö lockar mer då det är bättre datum. Vi får se hur det går – första gången brukar ju vara lättare…

 3. Niklas says:

  Bra start, sen blir det ju bara bättre 🙂

 4. Anna says:

  Bocka ner huvet och kör på så kommer det gå!

 5. Sue says:

  David (kiropraktor) säger att jag inte ska springa för mycket nu i början så vi får väl se. Bättre att få ordning på kroppen först.

 6. Anna says:

  Otroligt skönt att få ett råd som känns så lätt att följa 🙂

 7. Sue says:

  Haha, ja så skulle det alltid vara. Lite jobbigare att komma ihåg att stå mot väggen 1 minut per dag – och då snackar vi bara en minut…

 8. Anna says:

  Mmm, jag har varit mycket dålig på just det. Däremot så lägger jag aldrig benen i kors när jag sitter, när jag går och springer tänker jag alltid på bäckenet och kroppens hållning. Sist gång satt det inget i höfterna. Måste förbättra bröstryggen härnäst, måste helt enkelt brösta upp mig lite mer!

 9. Sue says:

  Hmm… benen i kors tänker jag på ibland (men det är ju så skööööönt att sitta så!!) och när jag går så tänker jag på bäckenet och lite hållning men blir väldigt trött snabbt i nedre delen.
  Mesta knakningarna får han till i nacken…

 10. […] även insett att lunkning just nu inte gör att min rygg mår så bra så den har många fördelar. Tur att vi inte hunnit […]

Kommentera