Slumpad post: Årets regn
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Plantera funkior

| 2008-06-28, 21:36

Jag har ganska länge funderat på att plantera funkior. Dels på baksidan vid häcken eftersom de trivs i skugga men sen fick jag tipset att sätta såna även under lönnen.

Idag hade en nyinflyttade granne tagit tag i sin trädgård och ville göra sig av med sina funkior och eFunkia vid häckenn annan granne var vaken nog och sa att de gärna tog dem om de ändå skulle slängas. De fick inte plats med alla utan vi tog resten – en full skottkärra. Joel plaskar i skottkärraHär ses de vid den nyklippta häcken (gårdagens aktivitet).

Planterade på baksidan (framsidan sparar jag till imorgon) medans Joel lekte i sandlådan – tills han insåg att skottkärran var bra mycket roligare. När vi sen fyllde i lite vatten var lyckan total.Kommentera