Slumpad post: Morgonfika i solen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Snabbare bredband

| 2008-07-06, 10:34

När vi bytte bredbandsleverantör till Com Hem fick vi 8 Mb nerladdnings- och 1 Mb uppladdningshastighet. Planen var att kanske uppgradera till snabbare när Com Hem uppgraderat sitt nät i vårt område. Igår fick vi meddelande om att så var fallet och vi beställde genast det snabbast möjliga alternativet: 24 Mb ner och 10 Mb upp.

Inatt uppgraderades vi och i morse gick surfningen snabbare än någonsin! 🙂

Snabbare bredband2 kommentarer to “Snabbare bredband”

  1. Fredrik says:

    OJ, en avsevärd skillnad. Jag tror inte ens jag vågar mig på att testa hemma, jag skulle nog bara bli besviken. Även om Bredbandsbolaget säger 100 Mbit så tror jag vad jag vill på det.

  2. […] Joel… Vi vuxna verkar ha det mesta vi behöver redan. På tekniksidan har vi uppgraderat till riktigt snabbt bredband, köpt en laptop, gått över till ip-telefoni och fixat […]

Kommentera