Slumpad post: Lästa böcker 2018
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Motionscykel

| 2008-07-07, 20:35

motionscykelFör några år sen när vi bodde i Orminge så köpte vi en motionscykel. John har använt den i omgångar men själv hade jag tills igår endast cyklat en gång. Nu är det dock andra bullar som gäller.

Stegtävlingen på jobbet gör att man måste ta sig i kragen och om klockan är halv 8 på kvällen och det är regn ute så är jag inte sugen på att ge mig ut på någon aktivitet. Dessutom så har vi ju Joel så vi kan inte sticka ut samtidigt (om vädret skulle vara ok som igår). 20 minuter i raskt tempo (>25km/h) ger 4400 steg så det är väl investerade minuter måste jag erkänna.

Har även insett att lunkning just nu inte gör att min rygg mår så bra så den har många fördelar. Tur att vi inte hunnit sälja den som vi tänkte.5 kommentarer to “Motionscykel”

 1. niklas says:

  Streck på dig Sue, du jobbar ju på bra!!!

 2. Sue says:

  Tackar! Jo nu finns det inte någon återvändo – bara att köra på.

 3. Louise says:

  Vad duktig du är som kör på den! Vanligt att sådana där bara får stå kan jag tro. Jag tänkte tanken att köpa en men känner mig själv alltför väl…;)

 4. Sue says:

  Med tanke på att den fått stå (iaf från min användning) i ett par år så… Bra med stegtävlingar helt enkelt!

 5. […] ett led i den stora utrensningen hemma har vi idag sålt motionscykeln. Den inköptes för typ fem år sen och har periodvis används ganska mycket men har mest varit i […]

Kommentera