Slumpad post: Paket
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ormsalva

| 2008-08-01, 22:29

Efter att jag fick ryggskott igår så smorde jag in med ormsalva, hade “korsetten” och värmde med Ormsalvavetekudden på kvällen. Idag har jag smort in och använt stödet och till min stora förvåning så känns ryggen mer eller mindre bra redan ikväll. Tror det är mycket tack vara ormsalvan faktiskt. Minns att jag använt den tidigare vid nackspärr och att den hjälpt otroligt snabbt.

En mycket trevlig egenskap är att den är luktfri (och i princip kladdfri). Kan rekommenderas!6 kommentarer to “Ormsalva”

 1. sandra says:

  och vad innehåller den““

 2. Sue says:

  Arnica är visst den verksamma substansen. Vet inte om det är något skumt med det, det funkar iaf 🙂

 3. Camilla och Stefan says:

  En dum fråga, men varför heter det “Ormsalva”?

 4. Sue says:

  Hmm… Jag får nog säga att det är en mycket bra fråga faktiskt. O något bra svar har jag tyvärr inte…

 5. John says:

  Kanske blir man smidig som en orm när man använt den?

 6. Camilla och Stefan says:

  Eller så har den samma effekt som när man säger att någon ätit huggorm :mrgreen:

Kommentera