Slumpad post: Fredag!
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ihållande regn

| 2008-08-05, 19:45

RegndroppeMina sista dagar på årets långa sommarledighet har det varit ihållande regn. 60 mm har det kommit senaste dygnet visar vår regnmätare. Lite skönt att få kura inne när man fått så mycket sol ett tag. Bara solen kommer tillbaka snart!

För första gången har jag otroligt nog inte räknat ner och fått ångest inför jobbstart. Kanske för att det är ungefär ett år sen jag jobbade heltid och för att jag ska jobba 50% i augusti för att sen gå upp på heltid 1 september.

Ska tydligen regna mer i veckan. Får se om det blir cykel till jobbet…4 kommentarer to “Ihållande regn”

 1. Camilla och Stefan says:

  Hoppas du haft en bra dag på jobbet. Själv har jag 1 vecka kvar lite drygt av min ledighet sedan blir det heltid ett tag.

 2. Sue says:

  Hittills är det helt ok. Extremt lugnt…

 3. Louise says:

  Skönt att det känns så bra att börja igen efter semestern. Jag och Linus tycker det blir lite tomt när Fredrik ska tillbaka efter 6 veckor, han börjar på måndag.

 4. Sue says:

  Oj, det kan jag tänka mig!

Kommentera