Slumpad post: Som förra året
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Barnadiset

| 2008-08-22, 14:37

Nu när det är få dagar kvar på f-ledigheten passar jag på att göra sånt jag tänkt göra länge. Barnadiset var en sån sak. Vi tog sällskap med Alfred och Cattis och åkte dit. Åt först lunch – tog tyvärr enorm tid för vår mat att göras så det var ett misstag.

Bollhavet var lite läskigt precis som hopptornen, men att springa runt på de mjuka mattorna gillade Joel skarpt. Ibland vandrade han hur långt som helst utan att kolla att jag var med honom och hälsade gärna på andra vuxna. Det var såklart roligt att klättra runt på saker eftersom det inte gjorde ont när man ramlade ner.

Joel på Barnadiset

Joel på Barnadiset

Nog tur att vi inte åkt dit tidigare för då hade han inte haft glädje av det.En kommentar to “Barnadiset”

  1. Fredrik says:

    Vi har nåt liknande i Linköping som heter Busfabriken, där är vi stammisar.

Kommentera