English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Smart tallrik?

| 2008-08-26, 19:18

När barn börjar äta själva är det bra om tallriken sitter fast annars glider den när de försöker få upp något på skeden/gaffeln och kan lätt trilla i golvet. Alltså finns det tallrikar som suger sig fast i bordet. Jättesmart.

Joel vill äta själv

Joel vill äta själv

Vad man dock glömmer är barn som vill hålla tallriken för att titta under den (kanske alla barn?).

Joel tillhör givetvis den sorten som vill undersöka undersidan – särskilt om den sitter fast. Trots att han tittat tidigare vill han absolut göra det igen. Sitter tallriken fast, ja då drar han tills den lossnar och med mat på kan man ju tänka sig hur det blir…5 kommentarer to “Smart tallrik?”

 1. Anna says:

  Undra vad som skulle hända om ni spikade fast tallriken i bordet? Lyfter han hela bordet då? 😯

 2. Sue says:

  Haha, kanske något för John att prova.

 3. John says:

  Ja, kanske att jag skulle kunna lyfta bordet… 😯

 4. Fredrik says:

  Vi hade en sån tallrik som har en gigantisk sugkopp på undersidan, den satt förvånansvärt bra i bordskivan, vilket dock oftast resulterade i att Oscar flyttade bordet, dom är starka de små liven. Alternativt hade vi mat över barn, golv och väggar i köket när han lyckats få loss den. Vi satsade på vanlig tallrik och vaxduk i stället.

 5. Sue says:

  Det var nog klokt :mrgreen:

Kommentera