Slumpad post: Fest på förskolan
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Internrevision

| 2008-09-28, 14:52

Denna vecka har jag lett min första internrevision på jobbet. Kursen i våras var bra att ha i ryggen. Internrevisorerna gjorde ett suveränt jobb, konsulterna som hjälpte oss gav massor nyttig input och vi hade många givande diskussioner.

Fick dessutom en hel del beröm för jobbet jag gör och jag solade mig riktigt mycket i det 🙂

Nu laddar vi för certifiering (ISO-9001:2000) i november.

Slog mig förresten häromdagen att jag just nu trivs hur bra som helst med mitt jobb och min arbetsplats. Kanske inte helt självklart de senaste åren…7 kommentarer to “Internrevision”

 1. Fredrik says:

  Skönt att du trivs och får uppskattning för det du gör, känns som om det är första gången på länge jag hör 😉

 2. Sue says:

  Jo så skulle man väl kunna säga. Fast jag känner det lite som att jag börjat på ett nytt jobb faktiskt och har glömt allt som varit :mrgreen:

 3. Fredrik says:

  Ah, lever du i förnekelse eller har det blivit så mycket bättre, i så fall kan jag bara gratulera.

 4. Sue says:

  Jag tror faktiskt att det har blivit bättre 😮

 5. Jonas says:

  Nu är man väl gammal och gnällig, men jag får nog tvivla lite som Fredrik. Kändes i alla fall som det var tämligen grundläggande orsaker till problemen/situationen och att de till stor del “satt i väggarna”.
  Om jag har fel så är du/ni givetvis att gratulera, jag sitter ändå nöjd(are), även om det finns gott som surdegar och motvalls i mitt nya arbete.

 6. Sue says:

  Jag kan förstå att det känns så, hade nog inte själv trott på det om jag inte sett det. Kanske är det så att det behövdes röras om i grytan och att många slutade var jobbigt men även bra. Jag fick ju min paus på 7-8 månader och har sen kunnat ladda om och glömma allt gammalt. Dessutom ny tjänst så det är som ett nytt jobb. Jag tror nog att många problem fortfarande finns kvar men sättet vi jobbar med processer gör att det känns enklare.

 7. […] någon månad sen var det dax för min första internrevision, denna vecka var det dax för min första certifieringsrevision på jobbet. Det är nog snart två […]

Kommentera