English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Connelly, Michael: I lagens limo

| 2008-09-28, 11:49

Blev lite besviken först när jag insåg att det inte handlade om Harry Bosch, men besvikelsen lade sig snabbt och boken visade sig vara mycket bra. Igår kväll hade jag ungefär halva kvar och nu är den slut.

Läs den om du gillar spänning!

Älskar översättningar som att man stänger av telefonen (när man lägger på) och overheadapparat när de helt tydligt ska använda sig av en dator och projektor…3 kommentarer to “Connelly, Michael: I lagens limo”

  1. Syster Yster says:

    … och därför är jag så glad att jag läste den på engelska… 😆

  2. Sue says:

    Kan tänka mig det :mrgreen:

  3. […] de bättre. Eller kanske har jag glömt hur bra Connelly är eftersom det är nästan ett år sen senaste boken av honom. Kanske gillade jag den för att jag räknade ut några saker i ett tidigt […]

Kommentera