Slumpad post: Hur blev veckan?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Goby i vinterskrud

| 2008-10-28, 9:52

Farmor är på besök så igår kväll när Joel somnat passade vi på att smita ut en sväng – för att sätta på vinterdäcken.

Det var första gången vi bytte däck på Goby så det var lite spännande. Gick finfint och Sue åkte och fyllde på luft. Lufttrycket var inte på långa vägar så dåligt som för en månad sen3 kommentarer to “Goby i vinterskrud”

 1. Niklas says:

  gick det verkligen så där jättesmidigt med bytet?

 2. Sue says:

  Hehe, vad får dig att tro något annat? 🙄

 3. John says:

  gick det verkligen så där jättesmidigt med bytet?

  Haha – vi fick faktiskt lite problem när första aluminiumfälgen skulle dras av då den helt enkelt satt fast. Givetvis ringde vi dig Niklas, vår bil-guru (som inte kunde svara och fick ett förvirrat meddelande på telefonsvararen). Dock löste det sig tillslut genom att vi bände loss fälgen med ett spätt! 🙂

Kommentera