Slumpad post: Utsövd!
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Omvald

| 2008-10-30, 11:06

Förra veckan var det årstämma i vår förening. De två åren jag valdes som ledamot för har passerat, men jag blev lite övertalad om att fortsätta så nu är jag omvald och styrelsen har bytt skepnad. Ny ordförande, en ny ledamot, en ny suppleant och sen nya revisorer och ny parkeringsgrupp.

I förra styrelsen uppgraderade vi vårt kabelnät från com hem, fixade ny hemsida, uppgraderade vår värmecentral och en massa annat. Fick lära känna flera människor jag annars inte skulle träffat på och har lärt mig massor om vårt område och andra saker.

Ser fram emot två nya spännande år!3 kommentarer to “Omvald”

  1. sandra says:

    Tjhooooooooooooo!!! Grattis på födelsedagen!!!!!!! 😛 😛 😛 😛

  2. Sue says:

    Tackar! 😆

  3. […] ett tag sen var jag och Joel på promenad i området och gick förbi Naida (en som sitter i samfällighetens styrelse med mig) och hon undrade om Joel kanske ville ha en stor nalle. Ja visst, om du inte har någon […]

Kommentera