Slumpad post: Rensning i trädgården
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kundservice i Sundsvall

| 2008-11-24, 14:41

Har ett tag skjutit på att utreda försäkringar, typ gravid-, barn-, olycksfall-, livförsäkringar och annat sånt. Tänkte kolla hos Skandia för via Jusek (facket) får vi förmånliga avtal som det verkar.

Letade upp personlig rådgivning på nätet och valde söder eftersom jag vet att de håller till i samma byggnad som vi. Ringde numret till kontoret här och fick knappa mig framåt en stund tills jag äntligen fick en människa på tråden. Förklarade min önskan om personlig rådgivning och han frågar var jag bor och jag säger att det är kontoret på söder jag är intresserad av.

Ja då ska du få numret till det kontoret och rabblar det nummer jag nyss slagit.

Öh… det var det jag ringde nyss och fick knappa mig runt.

Jaha, då måste du ha valt fel någonstans för detta är servicecentret i Sundsvall.

Öh… okej, jag tyckte jag valde rätt hela tiden.

Jaja, jag kan koppla dig till växeln där direkt då.

Fick prata med en rådgivare och nu är rådgivning inbokad.En kommentar to “Kundservice i Sundsvall”

  1. […] jag bokade tiden för rådgivningen med min handläggare så var jag tydlig med att jag enbart var intresserad av barnförsäkring, […]

Kommentera