Slumpad post: Utelunch
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Öppna dörrar

| 2008-11-24, 9:24

Toadörrar är något vi inte så ofta stänger längre för Joel blir så arg när han inte kan komma in. Igår stängde jag dock dörren men döm om min förvåning när dörren helt plötsligt började öppnas.

Hmm… John hörde väl att jag sa att jag skulle gå på toa?

In kommer en leende och nöjd Joel, som helt själv lyckats öppna dörren. Nu är det slut med lösningen att stänga dörren till rum han inte får gå in i…6 kommentarer to “Öppna dörrar”

 1. sandra says:

  Åh…då är det dags att vända handtagen uppåt 😆 ..

 2. Sue says:

  Ah just ja, så kan man göra! Vad skulle vi göra utan experten Sandra ❓ ❓ ❓

 3. sandra says:

  :mrgreen:

 4. Sue says:

  Är det några fler saker du kan dela med dig så här på direkten?

 5. louise says:

  Jag har en sak. Linus älskade att öppna toan och slänga ner saker däri och samtidigt känna lite på toavattnet…Det var ganska irriterande eftersom man ju är därinne en del så jag kom på en grej. Babyproffsen har som kardborrband man kan fästa på var sin sida av locket och toan och som både är smidigt att öppna och hindrar honom. Dessa har vi börjat använda på skåp när vi inte orkar skruva fast hakar.

  De funkar också utmärkt på saker man inte vill skruva utan bara använda temporärt. Vi får ofta använda både hakar och de här kardborrbanden på vissa skåp för han kommer ofta på något sätt att komma in där han vill…där vi inte vill.

 6. Sue says:

  Ah låter smart. Just toan föregick jag Joel så att han fick titta i den och känna på vattnet när jag spolade och sen har han inte varit så jätteintresserad faktiskt. Tittar i den ibland. Är såklart oerhört intresserad av vad vi vuxna gör på toan. Nu har han tom börjat vilja ha papper och torka sig med när jag byter blöja på honom 😀

  De är roliga de små liven!

Kommentera