English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

STP-träff

| 2008-12-02, 9:31

Alldeles i början när jag flyttade till Stockholm (år 2000) så träffades vi kursare varannan tisdag vid svampen, det blev sen en gång i månaden och gled sen till att bli 3-4 gånger per år, sen avstannade det. I våras tog Pelle tag i det och det var några som dök upp och nu tog Camilla och jag tag i det och igår träffades vi 9-10 stycken.

Vi träffades på Kvarnen och käkade, drack och babblade. Eftersom många träffades senast för fyra år sen så var det en hel del att uppdatera oss på. Antal barn, giftermål (ännu inga separationer), jobb osv. Nu var vi överens om att två gånger per år borde vi kunna få ihop att träffas.

Konstigt att det kan gå så lång tid och ändå kännas helt naturligt. Tänk oxå att vissa saker är sig lika…

(STP=Språkteknologiprogrammet)Kommentera