Slumpad post: Färingsö
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bad i bassäng

| 2008-12-07, 18:46

I lördags fick Joel prova att bada i stor bassäng för första gången. Vi gick aldrig på något babysim och sen har det inte blivit av, men nu tog Samuels mamma tag i det och vi möttes upp tre familjer vid Farsta simhall.

Vi inledde i en liten plaskdamm och Joels första reaktion var rädsla och gråt. Då funderade man på om vi kanske borde vant honom vid mer bad än bad i badkar. Det gick dock snabbt över och efter en liten stund gick han runt och stänkte vatten på oss alla och skrattade.

När vi sen flyttade över till djupare bassäng kom rädslan tillbaka. Men efter lite bus och lek med honom i vattnet så vande han sig och verkade gilla hela konceptet. Efter ca 1,5 timme var det dax att byta om och åka hem. Joel sov mycket gott efter sin lunch.Kommentera