Slumpad post: Bloggpaus
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lussekatter

| 2008-12-07, 20:59

Ännu en dag med lite inneväder, även om vi tog oss en sväng till lekparken och sen testade sandlådan på baksidan och passade på att sätta upp lite belysning i Tujan.

Medhjälparen Joel

Medhjälparen Joel

Väl inne så var det dax att baka lussekatter så de är klara och provsmakade till Lucia nästa helg. Joel tittade intresserad på när degen gjordes i assisstenten (som nog faktiskt låter mer nu än före vi fick den fixad…). Ännu mer instresserad blev han när den knådades på arbetsbänken, så det var lika bra att han fick en stol och en bit deg själv att fixa med. Han höll ut förvånansvärt länge faktiskt. Sen var det roligare att klättra på mamma och vilja ha diverse saker på bänken.

Joel sov inte något på eftermiddagen så vid middagen strax efter fem höll han på att somna sittande och när jag la fram en bit av en lussekatt så att han skulle få smaka så tittade han bara. 10 minuter senare låg han i sin säng och sov och vi satt och mumsade på lussekatter (penslade med filmjölk istället för ägg vilket funkade finfint!).3 kommentarer to “Lussekatter”

  1. sandra says:

    Så snyggt ni är matchade….vägg, t-hirts och deg….snyggare än studion när “Leila bakar” :mrgreen:

    gott med lussekatter 😛

  2. Sue says:

    Haha, precis. Kommer bildbevis framöver på varför vi hade gula tröjor… Väggen och bullarna var dock en slump :mrgreen:

  3. […] hann vi julpyssla lite i köket. Lussekatterna vi bakade för ett tag sen var märkligt nog slut så vi behövde fylla på förrådet. Vi hann förutom lussekatter göra […]

Kommentera