Slumpad post: Mot mars
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Vi är alla olika

| 2008-12-05, 8:08

Det var väl ungefär för ett år sen som det kom ut att ACO (skidskytte) var gravid och ev inte skulle köra hemma-VM. Hon var dock med på något lopp i fjärde månaden tror jag. För mig är det helt främmande. Redan från de första veckorna av graviditeten flåsar jag som om jag vore höggravid. Visst är jag låååååååååångt i från hennes form men ändå, jag tror olika kroppar reagerar olika på att vara gravida.

Igår hittade jag hennes hemsida och fastnade och läste. En dryg månad före planerad leverans var hon i Canada och gifte sig och åkte skidor. Vid samma tid då jag väntade Joel var det knappt jag orkade slipa och spackla blivande tätisrummet.

Men mest fundersam blev jag nog över det faktum att hon drygt två veckor efter förlossningen kört några lättare pass. Lättare pass i hennes värld är på 1-1,5 timme…

Igår, mindre än 6 månader efter födseln så körde hon premiärloppet i världscupen och kom på plats 13 efter att ha haft bästa åktiden.

Ja vi är alla olika och tur är väl det!3 kommentarer to “Vi är alla olika”

  1. sandra says:

    ha,ha,ha…har nästan glömt hur det var men jag minns iaf att skidåkning inte var aktuellt…

  2. John says:

    Ingen världscup i år heller då… 😉

  3. Sue says:

    Nä, jag får nog ta det ett annat år. ACO är ju faktiskt ett år äldre än mig så kanske om ett år!

Kommentera