Slumpad post: Full rulle
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

FM-sändare på Ebay

| 2008-12-16, 12:30

FM-sändareJag har länge letat efter en FM-sändare som man kan plugga in i USB-porten och som inte kräver något batteri. Då skulle jag kunna spela musiken i laptopen och lyssna på den med en vanlig radio – t ex i stereon i vardagsrummet, radion i köket.

Dock har det visat sig vara lättare sagt än gjort. Oj, vad jag har letat. Det finns otaliga varianter FM-sändare men nästan alla använder batteri eller cigarettuttaget på bilen. Jag har hittat några stycken för USB men alltid i någon liten obskyr affär på andra sidan jorden (oftast Canada faktiskt), som inte på några villkor fraktar till Sverige.

Tills igår! En sökning på Ebay gav genast resultat som dessutom fraktar till Sverige! Jag la genast ett bud och åtta timmar senare hade jag “vunnit” budgivningen med $41 inklusive frakt.

Betalning sker via Paypal, något som jag haft sen 2002, men eftersom jag bytt efternamn kunde jag inte använda mitt gamla konto utan fick skapa ett nytt. Nu hoppas jag bara att det aktiveras inom de 72 timmar jag har på mig att betala.En kommentar to “FM-sändare på Ebay”

  1. […] ett par veckor sen fick jag FM-sändaren som jag beställt från Canada. Med den kan man sända ljud trådlöst och ta emot med en radio. Det speciella med den är att man […]

Kommentera