Slumpad post: I mitt huvud
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Golvpapp

| 2008-12-16, 14:27

Idag är sista dagen om man vill skicka julkort och vara säker på att de kommer fram i tid till julafton. Förmodligen är det försent att skicka paket – lyckades inte riktigt förstå postens sida. Skulle ha skickat dem igår men när jag väl kom fram till luckan så visade det sig att om man ska köpa en postpåse (inklusive porto) så kostade de jag behövde 56 kr respektive 79 kr. Om jag istället packade in dem själv på något sätt skulle det bli 22 kr/paket så det var inte mycket att fundera över.

JulklappJo, när jag kom hem var det lite mer att fundera över – hur skulle jag packa in dem? Bannade mig själv för att jag kastat påsar vi fått skickade till oss… Funderade ett tag men sen slog det mig att något som vore perfekt för mina icke ömtåliga paket var golvpapp.

Nyss hämtade jag ner rullen från vinden och jösses så bra det blev 🙂 Nu ska jag bara ta mig till något ställe där man kan lämna in dem…4 kommentarer to “Golvpapp”

 1. sandra says:

  Vet ni om man kan skicka iväg julklapparna som de är om man sätter själva adresslappen utanpå julklappspapperet? Eller måste de packas in i ytterligare ett lager papper?

 2. John says:

  Det går säkert att skicka julklappar som de är men skulle paketet gå sönder eller försvinna kan du få svårt vid en reklamation.

  Posten har lite “Paketeringstips” här.

 3. Sue says:

  Vanligt paketpapper är inte så tåligt så jag skulle inte våga det.

 4. Syster Yster says:

  Öööhh… julkort? Oops… men tack!

  Och vad synd att jag fortfarande *behöver* min golvpapp… 😉

  God Jul!

Kommentera