Slumpad post: Blade, Adam: Drakens vrede
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Toapapper

| 2009-01-04, 15:14

Efter att i flera månader ha haft toarullarna på platser Joel har svårt att nå så går det nu att ha dem där de ska va. Tidigare har han direkt varit där och dragit ut papper och gärna dragit bort små bitar som sen legat över allt i huset.

ToapapperNär jag satte dem på plats så var han allt lite intresserad men jag sa att han skulle låta bli dem plus att jag lät honom dra av en bit som han kunde “snyta” sig i (jag snyter mig ju hela tiden som gravid) och sen slänga i toan för att vinka hej då till det och spola.

Hoppas bara att han inte får för sig att göra så med andra saker…4 kommentarer to “Toapapper”

 1. louise says:

  Ja tänk att toarullar ska vara så roligt. Vi har dem högt upp på en hylla istället för i hållaren, men det kanske beroro mest på att vi aldrig orkar öppna den där grejen och sätta fast den 🙂

 2. Sue says:

  Haha, idag fick Joel faktiskt tag i en rulle och tog av massa papper. Sen “snöt” han sig i det och slängde det i en papperskorg!

 3. Maria S says:

  Ja att toapapper kan vara så omtyckt 😆
  Känner igen fenomenet, dock har inte Linnéa lärt sig öppna dörrar än så det räcker att vi andra i familjen kommer ihåg att stänga…..

 4. Sue says:

  Ah, det låter smidigt. Joel lärde sig tidigt att öppna just toadörren – iaf här uppe. O annars så glömmer vi den rätt ofta ändå 😀

Kommentera