Slumpad post: Snart är Inbox ett minne blott
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

SL Access-kort

| 2009-01-08, 9:52

SL accessIdag var första gången jag testade SL Access-kort. De har snackat länge om dem och nu kommer de på bred front så jag slog till med ett säsongskort (jan-april).

Oj så smidigt att slippa dra kortet (“nästan” ett i-landsproblem att ha vanliga kort tror jag), man bara håller upp kortet mot en liten “dosa” och så blir det grönt. Går säkert att hitta sätt att förenkla ytterligare för man behöver nog inte ens ta upp kortet ur väskan om kortet ligger på rätt ställe – tål att undersökas.4 kommentarer to “SL Access-kort”

 1. sandra says:

  Typ som ett liftkort i fjällen när man har kortet i fickan på jackärmen och bara drar förbi

 2. Sue says:

  Ah, det kanske är något sånt man ska ha… Fränt!

 3. Anna says:

  Igår upptäckte jag också vidden av det fina i denna uppfinning. Lägger bara plompan mot sensorn. Superbra.

  Vilket också påminner mig om att jag har ett bankärende att uträtta. 😳

Kommentera