Slumpad post: Regn och film
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ryggskott som gravid

| 2009-01-08, 10:18

I natt när jag vände mig i sängen vid ett tillfälle knäckte det till i ryggen. Just då orkade jag inte bry mig men sen när jag skulle upp på toa insåg jag att det var ryggskott – igen.

I vanliga fall brukar det vara svårt att röra sig och man får kompensera med magmusklerna så mycket man kan. Är man gravid i vecka 27 så kan man glömma det där med magmuskler… Det var så jag garvade åt mina försöka att röra mig och hitta en ställning där det inte gjorde ont.

Det lossnade lite till morgonen iaf (lite med hjälp av en vetekudde) så jag tog mig till jobbet och har nu fått tid hos kiropraktor i em för att se vad han kan åstadkomma.6 kommentarer to “Ryggskott som gravid”

 1. sandra says:

  Stackare 😥

 2. Sue says:

  Ja jösses vad det är synd om mig 😉
  Nä, det har varit överkomligt idag faktiskt. Kiropraktorn hittade inte så mycket mer än det vanliga plus lite extra spänning i nedre ryggen och sa att jag ska gå och röra på mig så mycket som möjligt. Helst inte sitta – fast gärna då i skräddarställning eller på knäna. I soffan var det bättre att ligga.

 3. Anna says:

  Usch, jag är verkligen inte avis på det där. Men skalbagge-på-rygg-grejen kanske hade varit lite rolig att spana in..?
  😉

 4. Niklas says:

  Fi faan…

 5. Sue says:

  Idag när jag vaknade var ryggen inte längre sned och jag har inte alls särskilt ont. Kiropraktorn är min allra bästa vän!!! 😆

 6. louise says:

  Vad jobbigt! Stackare, hoppas det går över snabbt. Har du även känt av foglossning? Det har jag lite grann och köpte just ett Gula rehab bälte som hjälper väldigt bra.

Kommentera