Slumpad post: Sova i badkar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Rea på Åhléns

| 2009-01-17, 14:25

Igår på väg hem från jobbet gick jag in på Åhléns för att ta en snabb titt på rean (nu halva reapriset nämligen). Oj vad det fanns mycket saker! Såg ut som en packåsna när jag kom till disken och killen slog in och drog av och hade sig. Så kom han till ett tyg på 6 meter och det hittade han inte i sin pärm utan valde ett annat. Jag betalade (reagerade lite på att det blev mycket) och lämnade disken.

Tittade på kvittot och insåg att jag betalt fullpris för tyget (dvs 600 spänn i stället för 150) så jag vände tillbaka till kassan där han precis avslutat kunden efter mig. Han tittade och insåg sitt misstag. Letade i pärmen, slog in annat pris, gav mig kontanter tillbaka då jag återigen fick syn på kvittot och såg att jag bara fått reapriset… Han gick och hämtade tyget, slog in igen och räknade den här gången upp rätt pengar som jag fick tillbaka och önskade trevlig helg.

Misstänker att de bakom mig i kön inte var så roade…

Knallar glatt ner med tre stora kassar till t-banan. Inser när jag kommer ner att det är lite extra mycket folk så här kl fem en fredag och mycket riktigt så verkade det vara förseningar på alla linjer. När tåget hem kom så var det knökfullt i alla vagnar. KUL att knö sig in med kassar (och stor mage), men jag kom hem till slut och tröjan jag hittade till Joel för 15 kr ville han genast sätta på sig.3 kommentarer to “Rea på Åhléns”

  1. sandra says:

    Tihi…många år i Stockholm men jag läser att dalsländskan inte helt har lämnat dig…”knö”…fniss :mrgreen:

  2. Sue says:

    Haha, den lämnar mig nog aldrig helt och hållet hoppas jag!! :mrgreen:

  3. […] ju som sagt på rea på Åhléns i fredags men en av de saker jag spanat in tidigare efter tips på en blogg jag följer – en kudde […]

Kommentera