Slumpad post: Konfirmationsprästen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Nätverk i köket

| 2009-01-26, 17:58
Uttag i köket och fullmatad router...

Uttag i köket och fullmatad router...

För att köksdatorn ska fungera krävs nätverkskabel och eftersom den står i köket behöver kabel dras in dit. Jag hade en gammal väggkontakt och en himla massa kabel över så nu har jag dragit nätverk från routern under trappen till väggkontakten som sitter på köksväggen.

Kvar för att köksdatorn ska vara helt färdig är själva hyllan som, eftersom jag vill att den ska luta en aning framåt, måste byggas för hand. Allt virke är inhandlat så det ska vara en baggis…5 kommentarer to “Nätverk i köket”

 1. Niklas says:

  Vilken kille!!!

 2. John says:

  Hmm… det har dragit ut på tiden dock… Är inte riktigt klart än… 😳

 3. Rolf says:

  Så här gjorde jag. (Min hembio. Datorn i köket)

 4. Rolf says:

  Så här gjorde jag. (Min hembio. Datorn i köket)
  Rolf i Mölnlycke

 5. John says:

  Så här gjorde jag. (Min hembio. Datorn i köket)
  Rolf i Mölnlycke

  Mycket snyggt och verkligen ambitiöst att såga upp för skärmen i väggen och ha datorn på vinden. Kanske ett framtida projekt… 🙂

  Här är länken till Rolfs sida

Kommentera