Slumpad post: Lussekattsbak
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Mammabyxor

| 2009-01-26, 13:40

Den här graviditeten har jag knappt behövt köpa några kläder eftersom det redan fanns. Dock bara ett par jeans som funkar bra på vintern, så de har givetvis använts ofta och tvättats ofta.

I fredags hade vi konferens och Helena var en ängel och skjutsade mig till bilfirman i Nacka så det gick fort att hämta bilen. När jag gick ur bilen kände jag att något inte låg helt rätt till. Mycket riktigt – byxorna hade spruckit på låret. SUCK!

Hämtade bilen, gick in på H&M och hittade bara finbyxor och jeans (för 498 kr…). Tog några par jeans och gick till provhytt. Inga passade. Var nödig och svettig och orkade inte så jag gav upp.

I lördags åkte jag istället till Farsta och där fanns det manchesterbyxor, ljus- och mörkbruna. Endast ett par passade (och hade lite växmån), tyvärr de ljusa. Jag tog dem (298 kr). Tvättade dem och såg fram emot att använda dem, tills jag vek ihop dem och såg att en av bälteshållarna var lösryckt…

Idag på lunchen gick jag modfälld till Ringens H&M. Det första jag ser är dock två par bruna manchesterbyxor! Ena paret var rätt storlek och i kassan så passade jag på att fråga om man kunde få de “trasiga” billigt och det fick jag – 98 kr. Vi kastar dem ju ändå sa han i kassan.

Så nu har jag plötsligt två par byxor (kanske kan jag oxå fixa jeansen hjälpligt) till mindre kostnad än ett par jeans. Nöjd!3 kommentarer to “Mammabyxor”

  1. Louise says:

    Jag var också på H&M och handlade svarta mammabyxor, och de var i en större storlek än de brukade vara..men jag tänkte att det nog var en liten storlek haha. Sanningen behöver man ju inte spekulera i 🙂

    Förra gången var det sommar och då hade jag nästan inga mammakläder. Det var ju ett sådant bra mode förra sommaren med fylliga skjortor och blusar och leggings som jag hittade massor av.

  2. Sue says:

    Jepp, jag håller med.

  3. […] hände det med ett par mammabyxor, sen hände det med vanliga jeans och nu hände det återigen med vanliga jeans. Jeansen var […]

Kommentera