Slumpad post: Reflektera med instagram
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bord till Joel

| 2009-01-27, 10:07
Joel, kritor & Kritter

Joel, kritor & Kritter

Vi har gått och funderat på att skaffa ett litet bord med stolar till Joel att ha uppe i hobbyrummet. Dels verkade han gilla idén vid ett tidigare besök på IKEA och när John besökte BVC nyligen gick han genast bort och satte sig vid bordet.

I julklapp fick Joel pengar från farmor och för dessa inhandlades Kritter när vi var på IKEA i onsdags. Joel verkar gilla det och och sitter ibland och ritar eller häller vatten mellan olika burkar på det. Redan första dagen testade han även att rita på själva bänken och det gick bra det också.2 kommentarer to “Bord till Joel”

  1. sandra says:

    Det hade mina barn oxå när de var små, de tyckte det var toppen när man satt med och de kunde “bjuda på mat” 😛

  2. Sue says:

    Haha, det kan jag tänka mig. Dröjer nog inte så länge tills vi blir det så intresserad som Joel är av grytor och kastruller!

Kommentera