Slumpad post: Tulpaner
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kamaxeldrevet…

| 2009-01-28, 13:50

Igår ringde Toyota och berättade att det är kamaxeldrevet som behöver bytas. Kostar nästan femsiffrigt 🙁 och den första tiden de har är 6/2 vilket är lite sent för oss då vi ska besiktiga bilen 3/2 och med en motorlampa som lyser kan man bara glömma det.

Alltså har jag börjat leta annat ställe och fick tag i Mekonomen (GR Bilservice) i Skarpnäck vilket underlättar logistiken. Jobbet uppskattar de till 3700 kr men sen är frågan vad själva reservdelen kostar – vilket de ska ringa tillbaka och säga. De har tid på måndag vilket gör att vi inte behöver byta besiktningstid (vilket var sådär lätt förra året).

Så nu sitter jag återigen och väntar på samtal.4 kommentarer to “Kamaxeldrevet…”

  1. AnnaEJ says:

    Urk! Nersidan med att vara bilägare…

  2. Sue says:

    Jepp, fast vi väljer att se det som att vi hittills haft tur med våra bilar…

  3. […] tog sin lilla tid att få prisuppgift och jag har under tiden ringt två gånger för att se så att vi inte blivit bortglömda, men nu […]

  4. Syster Yster says:

    Så han upptäckte släktskapet i alla fall… sorry 🙄

Kommentera