Slumpad post: Köpa hund?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tiden med heltid över

| 2009-01-31, 11:03

Nu har jag jobbat min sista heltidsvecka på lång tid framöver (om allt blir enligt plan). Känns konstigt och lite splittrat. Det är bra att jobba heltid när man är på jobbet för man hinner mer då och med halvtid blir det lätt lite stressigt. Hemma är det dock inte alls lika kul att jobba heltid för det känns verkligen som om man inte alls hinner med, varken Joel, John, sig själv eller andra saker.

Nu ser jag fram emot att få spendera minst två dagar per vecka med Joel och om tätisen håller sig inne till leveranstidpunkten så blir det halvtid i 2 månader för mig och 2,5 för John. Efter påsk ska vi sen båda vara lediga fram till 1 september. Lyxigt att bo i Svergie!!3 kommentarer to “Tiden med heltid över”

  1. Syster Yster says:

    Mm, er metod är nog bättre än min… 😆

  2. Sue says:

    Hehe, man vet dock aldrig

  3. […] är det torsdag och således städdag. Senaste tiden när jag varit hemma på torsdagarna så har jag och Joel tagit för vana att byta lakan i sängarna på förmiddagen för då hinner vi […]

Kommentera