Slumpad post: Nån packning
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Underkänt

| 2009-02-04, 19:04

Tog mig iväg på bilbesiktning igår eftermiddag, efter att John på förmiddagen hämtat bilen från rengörningen. Om något nu skulle strula så tänkte vi att det är bättre med en höggravid, förkyld kvinna än en småförkyld man som ska försöka förklara situationen. Lampan lyste dock med sin frånvaro!

Trots att jag varit där tidigare så fick jag snurra runt lite och kolla på en karta.

Var duktig och la fram varningstriangeln och satte mig sen att läsa. Sneglade på tavlan som visar vem som ska in och läser hälsningsmeddelandet där det står att man även ska koppla ihop bälten med hylsan (eller vad det heter). Sätter genast fart i baksätet och hinner klart precis i tid för att vårt registreringsnummer kommer upp. Pust!

Allt såg bra ut och anledningen till underkänt var att höger positionslykta fram inte funkade och vi behöver bara byta den och inte komma tillbaka. Bannande mig för att jag inte bett bilfirman kolla…

Gäller nu bara att komma ihåg och byta lampan för skulle vi råka ut för en flygande besiktning och det inte är gjort så måste vi återbesiktiga bilen – något John fick erfara i Lkpg en gång.2 kommentarer to “Underkänt”

  1. sandra says:

    kunde du inte göra “hundblicken” så de kunde fixa den till stackars hjälplösa gravida kvinnan som dessutom är förkyld 🙁 …tihi…utnyttja din kvinnliga charm Sue 😉

  2. Sue says:

    Hehe, hade jag varit frisk kanske…

Kommentera