English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Naturhistoriska

| 2009-02-15, 20:31

I fredags hämtade jag Jenny och Rasmus vid stationen och fredagen blev ganska soft här hemma. En av Rasmus favoritfilmer är Natt på museet så på lördagen styrde vi kosan till Naturhistoriska.

Kom strax efter 11 då de öppnade och vi var inte ensamma kan man säga, men det gick hyfsat fort i biljettkön. Joel som tyvärr inte somnat i bilen dit (som vi hoppats) gick på överskottsenergi och tyckte det var spännande med alla saker och människor att titta på.

Helt plötsligt var det en vuxen kvinna som gjorde en helomvändning och knockade honom. Som tur var satte han sig först på rumpan före han ramlade bakåt och dunsade huvudet i golvet, men man blir ju ändå rätt så nojig…

Så dinosaouriedelen spenderade jag och John mest med att bära runt på ledsen och jättetrött Joel och titta efter tecken att allt inte var som det skulle. Det krävdes en minielefant (konstgjord) för att få honom på gott humör och sen vägrade han givetvis sova och ville istället titta på allt och alla.

I bilen hem slocknade han dock och lät som en mindre gris.2 kommentarer to “Naturhistoriska”

  1. […]   « Naturhistoriska […]

  2. […] vi var på Naturhistoriska förra veckan inköptes en pingvinmössa till Joel. Den sitter som en öhh… keps, och Joel […]

Kommentera