Slumpad post: Tyger i merinoull
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Titta på klockan

| 2009-02-18, 14:15

Igår var det återigen dax för gravidyoga. De senaste två gångerna har jag missat pga sjukdom. Kanske lika bra på ett sätt för det är inte helt min grej. Jag är dock helt övertygad om att det är jättebra så därför går jag.

Men tempot… det är så svårt att fokusera på långsamma rörelser i nästan en timme så jag tittar på klockan titt som tätt… Känns på något sätt enklare att fokusera när det är högre tempo och man får kämpa lite. Nu får man iofs kämpa fast av andra anledningar. Kanske är det så att jag är lite väl osmidig och otränad 😯

Iofs så brukar jag somna när man slappnar av på slutet så jag är inte direkt uppvarvad…

Det var iaf lite underhållande med en av deltagarna som efter passet frågade vad det var för språk de sjunger på i låtarna.

Det är sanskrit

Jaha, så det är inget språk?

Öh… jo

Måste dessutom nämna att denna person i inledningen av passet när man tar fram mattor etc satte sin matta längst fram, i mitten. Precis där läraren alltid sitter och när läraren skulle lägga sin matta där och bad henne flytta på sig började hon fnissa lite förvirrat.Kommentera