Slumpad post: Optiker
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bokus

| 2009-02-19, 22:13

Häromdagen beställde jag Stora stretchboken på Bokus, den var slut på Adlibris och även lite billigare. Bokus samarbetar med Coop på något sätt och man kan således använda sina premiecheckar när man handlar där. Tyckte det var lite spännande att se hur den funktionen fungerade så jag använde en vid beställningen.

Några dagar senare kom ett mejl från Bokus där de skrev att boken var slut och således gick beställningen inte att genomföra och min premiecheck var återaktiverad. Mmm… den som för länge sedan försvunnit med soporna. Suck. Mejlade dem och frågade om jag istället kunde använda den på min reabeställning hos dem.

Fick följande svar:

Om du kasserat en återaktiverad check så bör du kontakta medmera (länken) så skickar dom en ny kupong.

Istället för att de för in siffrorna på min andra beställning så ska JAG gör jobbet… Nä fy det där gillar jag inte. Länken går till en allmän reklamationssida hos Coop så jag lär behöva förklara en del oxå.En kommentar to “Bokus”

  1. […] ett tag sen muttrade jag lite över Bokus och hanteringen över premiecheckar. Idag skulle jag beställa igen på Bokus och hade sparat mejlet så att jag kunde använda checken […]

Kommentera