Slumpad post: Norrsken
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Disktrasa

| 2009-02-26, 10:06

Joel älskar att bada och gör det några kvällar i veckan och för någon vecka sen fick han en disktrasa att leka med i badkarlet. En period kring jul var ett av Joels största nöjen att stå vid diskbänken i köket och hälla med vatten och torka med disktrasa. Han blötte gärna trasan men förstod inte att man behöver vrida ur lite vatten före man torkar så det blev ofta rätt blött runt omkring.

Härom kvällen så insåg jag att han nu har lärt sig att man kan trycka ur vatten ur disktrasan. Han blötte den, höll den över en tvålkopp och tryckte ut så mycket vatten han kunde, sen blötte han igen osv tills kärlet var fullt.2 kommentarer to “Disktrasa”

  1. Lotta says:

    A gillar att suga på blöta disktrasor 😯 Det började som en städa-lek i badkaret men urartade, så se upp 🙂 Är väl kanske inte så äckligt i badet, men övriga trasor…hu

  2. Sue says:

    Haha, Joel gör samma sak i badkaret. Den han fick där är ny men annars är hoppas man ju att de smakar som de luktar så de låter bli…

Kommentera