English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Plastad frotté

| 2009-02-26, 13:33

Efter några kräkrundor för Joel så slog jag till och beställde hem lite plastad frotté efter tips från många med barn. Kollade runt lite och hittade först på Ellos men när jag insåg bredden så valde jag att köpa på Jonic-textil istället.

Joel med måttbandIdag är det torsdag och således städdag hos oss så jag och  Joel bäddade rent i sängarna och då passade jag på att klippa till frottén och lägga i Joels säng.

Joel var mycket intresserad av tillklippandet och ville hemskt gärna både mäta och rita på tyget. Mäta fick han men varken rita eller klippa.2 kommentarer to “Plastad frotté”

  1. Louise says:

    Vi har haft bekymmer med våra plastade frotté men så hittade jag äntligen en för dubbelsäng på IKEA. Den fäster man runt kanterna så att den ligger kvar. De andra vi köpt har bara knölat ihop sig i mitten efter två nätter, typ. Men tänk, när jag skulle köpa för enkelsängar så hade de slutat. jag tar gärna emot tips om du vet var man kan köpa sådana, eller om det du köpte var bra. Kram

  2. Sue says:

    Ah, detta var bara tyg på meter som vi köpte och alltså förmodligen inte så bra som det med gummiband. Åh andra sidan kan man ju klippa till rätt mycket extra så att det får plats under.
    Återkommer med hur det funkar efter några nätter 🙂

Kommentera