Slumpad post: Simons tur
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Dagens lista

| 2009-03-18, 13:08

Program jag gillar.

 1. Total commander
  Helt suveränt verktyg för att hantera filer på datorn med mera. Utforskaren ger mig rysningar så osmidig den är.
 2. Picasa
  Underbart program för att hantera sina bilder. Bara man har en bra grundstruktur så kan man sen göra kollage, lägga till text, klippa ut delar av bilden, förbättra, lägga på effekter, skapa album, publicera bilder och album på webben, skriva ut med mera. Det är dessutom GRATIS!
 3. Password safe
  Vem har inte miljarder olika lösenord? Helst vill man ju inte ha enkla, men hur ska man annars komma ihåg dem? Då har man detta suveräna program, som man även kan ha med sig på sitt lilla fickminne om man rör sig bland olika datorer. Man kan organisera sina lösenord, få lösenord skapade åt sig etc, men bäst är att man bara behöver komma ihåg ett lösenord!
 4. Paint
  Kommer med Microsoft, är enkelt utan finesser men vanliga skärmdumpar kan man hantera snabbt och enkelt och rita små ringar om man har behov.


2 kommentarer to “Dagens lista”

 1. Jonas says:

  WinKey: Bind vad du vill till Windows-knappen och en till. Ex. Windows+I (Internet) => Firefox. Kan dock inte ta någon som redan finns (ex. Windows+E).

 2. Sue says:

  Ah, det där tror jag minsann att jag körde för några år sen, men det försvann nog i något datorbyte… Kanske dax att prova igen!

Kommentera