English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bra början

| 2009-03-19, 7:21

Börjar bli rätt stor nu och blir snabbt trött av att gå lite längre sträckor (= längre än 200 meter) så jag brukar försöka synka med buss till t-banan (de dagar jag inte tar bil…). Idag lyckades jag finfint och klev på den tomma bussen och sl-busshälsade glatt på busschaffisen.

Hållplatsen vid t-banan är typ 75 meter från ingången så en kort promenad blir det. Dock inte idag för den mycket trevliga chauffören frågade om jag ville hoppa av vid ingången vilket jag såklart ville!

Tänk att så små handlingar kan göra en glad 🙂5 kommentarer to “Bra början”

 1. John says:

  Ja, det heter ju att

  En busschafför, en busschafför,
  det är en man med, glatt humör.

 2. Sue says:

  Ah, vad bra då fick jag en låt jag kan nynna på under dagen :mrgreen:

 3. Louise says:

  ja ofta behövs det inte så stora handlingar för att man ska bli glad. Det är värt att tänka på att ett leende och ett vänligt ord kan värma en annan person 😉 Nu lät jag visst som den där killen som pratade på en av våra konferenser för ett par år sedan 🙂

 4. Sue says:

  Haha, den där norrmanne ja 🙂
  Det är dock sant och man borde tänka oftare på det…

 5. Louise says:

  Precis, han som stod upp på stolen och spexade 🙂

Kommentera