Slumpad post: Plättjärn
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Böljande mage

| 2009-03-20, 9:42

Det märks att det börjar bli trångt i magen för nu ser (och känner) man verkligen när tätisen byter position (bara hoppas den håller huvet neråt…). Hela magen rör på sig och ibland ser den helt deformerad ut.

Lika fashinerande denna gång att det ligger en liten människa där inne och rör på dig. Fast denna gången känns det verkligare att det är en liten bebis eftersom man via erfarenhet vet att det faktiskt kom ut en liten person.5 kommentarer to “Böljande mage”

 1. Anna EJ says:

  Det är förundransvärt och fantastiskt. Men jag tycker i alla fall att det känns om ett rätt omodernt sätt att fortplanta sig på. Det vore verkligen mycket skönare att kunna dela lika på graviditeten också, inte bara föräldraledigheten.

  Kanske att magen kunde vara som en liten säck som man hänger på och kopplar in. Då kunde man även variera att bära på magen eller på ryggen, mamman eller pappan (eller annan när anhörig).

  Jag lanserade idén för Peter häromdagen. Han tyckte inte att idén var lika briljant som jag… 😯

 2. Sue says:

  Haha, jag håller med. Jag tycker samma sak borde gälla amningen i såna fall. 😆

 3. Anna EJ says:

  Ja, det vore roligt om maken kunde ha ett mjölkbröst och jag ett. Undra vem som skulle se roligast ut..? 🙂

 4. John says:

  Jag har faktiskt låtit min egen mage växa lite under graviditeten, så jag känner mig väldigt jämställd. 😯

Kommentera