Slumpad post: Snurrkram
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

E-recept?

| 2009-03-24, 11:32

Idag var jag på vårdcentralen med Joel, då han haft lite klåda. Besöket blev kort och läkaren skrev recept på lite salva. När jag efter besöket stod i väntrummet och klädde på Joel ytterkläder, insåg jag att jag inte fått något recept så jag gick till receptionen och sa till.

Läkaren skrev ut ett e-recept. Det är bara att gå till apoteket och hämta ut.

fick jag till svar.

Jaha, där ser man

svarade jag lite bortkommet, och då klämde hon till med

Pappersrecept tillhör minsann en svunnen tid!

Det komiska i sammanhanget är att jag i mitt jobb har varit med och utvecklat e-recept på flera landsting, och även skrivit applikationer för att skicka e-recept. Det kändes dock inte relevant att påpeka det, även fast jag var lite sugen. Jag sa bara

Ja, det gäller att hänga med

innan jag gick. 🙂3 kommentarer to “E-recept?”

  1. Sue says:

    Visade sig funka alldeles utmärkt för jag har varit och hämtat ut på lunchen. Otroligt smidigt med e-recept – särskilt nu när lagen tillåter att de lagras på en gemensam server och det inte behöver skickas till ett utpekat apotek.

  2. John says:

    Det var så lite så… 😉

  3. […] natt). Joel hade dock lite svårt att komma till ro och vi fattade inte riktigt varför. Försökte smörja lite om det nu kliade men det verkade inte hjälpa. Gång på gång satte sig Joel upp i sängen och […]

Kommentera