Slumpad post: Blockholm
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Berner, Rotrout Susanne: Stora höstboken

| 2009-03-25, 11:57

Stora höstbokenNär jag och Joel var på bvc för någon vecka sen hade de Stora sommarboken i väntrummet som jag tittade. BVC-tanten kommenterade och sa att det fanns fyra böcker och att de var väldigt bra och ofta uppskattade av barn.

Någon dag senare kollade jag runt och två av dem hittade jag till bra pris på Bokus (rea) och passade på att beställa dem. Fick dem för ett par dagar sen och de är helt suveräna, så nu har jag beställt resterande två på Bokia som var bäst på pris för dem (rea).

Natten då det kliade som värst på Joel spenderade vi den vakna delen till stor del med att titta i höstboken och det fick faktiskt Joel att tänka lite mindre på klådan och oss att tänka lite mindre på sömn.2 kommentarer to “Berner, Rotrout Susanne: Stora höstboken”

  1. […] alldeles för ovillig att sitta/ligga still och lyssna när man läste böcker, men sen hittade vi årstidsböckerna som vi alla har läst hur många gånger som helst och definitivt kan rekommendera till andra. […]

  2. […] har liknande böcker sen tidigare som barnen i perioder […]

Kommentera