Slumpad post: På golvet
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tomatplantorna tittar upp

| 2009-03-25, 11:10

Det tog bara några dagar efter frösådden så tittade det upp små gröna saker i briketterna och de växte snabbt så jag tog en kväll av locket till miniväxthuset för att det inte skulle bli lika Tomatplantorvarmt. När jag kom hem från jobbet dagen efter satt locket där igen – lite snett dock och en av plantorna (minst) hade fått sig en törn.

Jag frågade John om det på kvällen men han visste inte något. Slutsatsen blev således att det måste ha varit Joel som sett att locket på golvet och tänkt att så där ska det ju inte vara och satt på locket. Vilken liten hjälpare!En kommentar to “Tomatplantorna tittar upp”

  1. […] vi sådde dök ju upp snabbt och nu hade de växt till sig så pass att jag tyckte det var dax för krukor. Eftersom vädret nu […]

Kommentera