Slumpad post: Tåg till Halmstad
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En diff…

| 2009-03-25, 8:40

Jodå, säkert jag hade pengarna på kontot förra veckan. Kollade kontot nu på morgonen och återbetalningen från Skandia Liv lyste fortfarande med sin frånvaro så jag ringde såklart upp. Fick den här gången prata med en Andreas som ringde upp till premieavdelningen och där låg det mycket riktigt en diff sa han, det fanns oxå någon slags notering om att betala tillbaka men personen som lagt in den hade inte kontaktat avdelningen… (effektivitet?)

Men nu minsann skulle de sätta fart så jag skulle ha pengarna på kontot kanske redan i eftermiddag och allra senast imorgon bitti. Hoppas de nyttjat dem väl under de 10 dagar de då haft pengarna. Morr…En kommentar to “En diff…”

  1. Sue says:

    Sådär, nu är pengarna åter på kontot.

Kommentera